Over Renova Team

´╗┐´╗┐Renova Team is een professioneel, betrouwbaar en flexibel renovatie- en onderhoudsbedrijf, opgericht door Peter Bugar.

Peter is van oorsprong Slowaaks en kwam op 21e jarige leeftijd naar Nederland om te gaan dansen bij Het Internationaal Danstheater. Al tijdens zijn danscarrière was hij altijd bezig met verbouwingen en toen hij zijn danscarrière beëindigde, was het een logische stap om zijn grote passie dansen in te ruilen voor zijn andere passie: bouwen. 

Doordat Renova Team alleen werkt met jonge en hoogopgeleide vakspecialisten uit Slowakije, kan Renova Team zich ten opzichte van Nederlandse renovatie- en onderhoudsbedrijven onderscheiden op basis van kwaliteit.

De goede onderlinge sfeer tussen de werknemers van Renova Team in combinatie met het hoge werktempo zorgen ervoor dat het voor opdrachtgevers altijd prettig is om samen te werken met Renova Team. En doordat onze medewerkers flexibel zijn en proactief met u meedenken over problemen die zich bij elke renovatie of verbouwing voordoen, zijn onze projecten bijna altijd op tijd af!

Wilt u meer weten over Renova Team? Neem dan contact met ons op via 06 177 26 177 of mail ons op info@renovateam.nl